Ja sitten kasveja...


Hortonomi opiskelijamme on innokas taimien kasvattaja. Hän on saanut aikaan jos jonkinlaisia kasviristeytymiä. Niitä tuskin tunnistaa alkuperäisistä... ;D


 
Multasäkin sain printtaamalla kuvat netistä ja päällystämällä ne kontaktimuovilla. Multana toimii kahvinporot. 
Hesarin muututtua tabloidkokoiseksi, sen pääkirjoitussivulla oli alkuaikoina yläreunassa minikokoiset kuvat opasteena eri liitteistä ja niiden sisällöstä. Onneksi huomasin ottaa niitä talteen! Nyt on oikeaa Hesarin sivua kasvatuspotteina! Paperi on niin pehmeää että!


Kastelukannu saanee kylkeensä jonkin kuvion. Näyttää tällaisena vähän pliisulta...(?) Kukinnot pelargonioissa ja ritarinkannuksessa ovat kangassilpusta. Saniainen on myös kangasta. Muuna materiaalina on kuivakukat ja kirpparilöytönä muovikasvit. Katto-orrella kiipeilee valmis köynnös (hakusessa olisi muratti- tai viiniköynnös...)

Kangaspäällysteinen nappi luovutti osansa lintujen ruokinta-automaattiin ja läpinäkyvä muovi on kardemummaputkesta. Linnuthan syövät korppujauhoa, eikö...?Tervetuloa-kyltin ympärillä, samoin kuin katto-orrella, kiemurtelee pihavalosarja (Airamin led-nauha) tuomassa valoa pimeneviin iltoihin. Terassilämmitin vain puuttuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti