Lisää kalusteita...


Työt tuppaavat vähän haittaamaan harrastusta, mutta onneksi yöt ovat pitkiä ja valoisia...;D
Keittiöön tulee pirttipöytä ja raidallisesta kankaasta saa helposti iloisia räsymattoja.Mummolan kalusteisiin kuuluu myös punainen keinutuoli (pitänee vähän hioa käsinojia ja jalaksia ohuemmiksi - näyttää aika tuhdilta...).Tässä vielä vuodesohvan parina.
Hetekan kanssa vilahti taustalla pönttöuuni, jonka tein tyhjästä hiuslakkapullosta (pullon kyljessä oli varoitus, ettei sitä saa tyhjänäkään puhkaista, mutta olin extra, extra varovainen... Suuri pamaus jäi tulematta (onneksi!))
Kukkakitin taustasta sain ornamentit luukkuihin, sekä uunin ylälaitaan. Sisälle tulee pieni valo, jonka on tarkoitus "hehkua" luukuissa olevien venttiilien raoista... saas nähdä?!Lapsuuteni mummolassa oli myös tälläinen kaapisto, jossa mummoni säilytti astioita ja aterimia. Värikin oli kutakuinkin sama.
 

Sen parina oli tiskipöytä halkolaatikoineen ja likasankoa säilytettiin viereisessä kaapissa.

(Täytyy kohta saada isäntä houkuteltua vaneriliikkeeseen "talokaupoille"...!;D)

3 kommenttia:

 1. voi miten ihania kaikki. kiikkustuoli on suosikkini

  VastaaPoista
 2. Kylläpä ovat hienoja!! (* *)
  Muistan lapsuudenkotonani olleen hyvin samantyylistä keittiökalustoa - tosin olivat muistini mukaan pirteän (?) turkoosiin vivahtavalla värillä maalattuja :)
  Kuvistasi tulee muutenkin paljon muistoja mieleen.
  En löytänyt bogiltasi seuraajat listaa johon olisin liittynyt, mutta liitin blogisi muuten omaan blogilistaani, niin pääsen ihailemaan uusimpia tuotoksiasi kun niitä ilmestyy ;)
  Keep up the good work *virn*
  Miniterkuin, Irina

  VastaaPoista
 3. Ai miten nämäkin ovat aivan ihastuttavat!
  Värejä myöden tulvii muistoja mieleen!

  VastaaPoista