YSL-roombox


Sain kuulla, että toinen upea donna oli jäämässä eläkkeelle. Halusin muistaa häntä jotenkin ja tein hänelle työelämästä muistoksi oman boxin.

 

Ratkaisin näköisongelman asettamalla nuken boxiin selin. Riitti, että hiukset ja vaatetus vastaisi esikuvaansa: punaiset hiukset ja musta työasu.
Jos edellinen boxi oli valkoinen ja valoisa, tämän väreinä olisi musta ja kulta.

 

Tällä kertaa korvasin myyntitiskin jalallisella meikkitelineellä. Tein meikkituolin ja siirsin viherhuoneen mummin tänne asiakkaaksi. Hermes´-silkkihuivi kaulaan ja tuoliin meikattavaksi. Mummi lienee tullut Pirkanmaalta asti, koska kukkapaketti on Koillis-Kukasta.
 

Toisen paketin toimitti Interflora. Printtasin kukkakauppojen tunnuksia silkkipaperille ja kääräisin paketeiksi. Näin sain "kukkia" ilman kukkia.
Naulakossa roikkuvasta YSL-laukusta pilkottaa aito Hesari.Putiikin nimikyltin leikkasin Yves Saint Laurent-paperikassista ja kullanväriset kehykset olivat kuin piste iin päälle. "Melkein" kuin oikea YSL-liike! ;)


                         Kiitos, Bea
                 Onnellisia eläkevuosia!2 kommenttia:

  1. Ihan blogi täällä, löysin tänne Nukkekotiharrastajien fb-sivujen kautta - ja jään varmaan pitkäksi aikaa ,)

    VastaaPoista
  2. Hei Carita, minäkin olen täällä ensimmäistä kertaa. Samaa mieltä IHANA blogi. Kahlasin läpi suuren määrän sivujasi. Navetta on ihan yliveto ja roomboxisi kyllä kaipaavat kukin oman ylistyspuheenvuoronsa. Kiva idea tehdä YSL-boxi, Biotherm ym. viherhuoneeseen ihastuin ihan kerta kaikkiaan, kun olen itse puutarhahullu. Aikomuksenani on nyt keväällä toteuttaa myös viherhuone. Saan sitten kaikki minikukkasaannokseni sinne kasvamaan. Kädenjälkesi viehättää minua! Laitan linkkisi blogiini niin löydän tänne helposti uudelleen. Mukavaa viikonvaihdetta. Kati

    VastaaPoista